Mentoring/Workshop

Family & Kids

workshop fotografie de familie

Mentoring
daruind pasiunii aripi

Bucuria de a impartasi cu alti fotografi ma face sa zbor pe culmi nestiute

La primul meu workshop/mentoring am plecat cu 2 micuti dupa mine, cel mic avand doar 8 luni. Pe o caldura imensa, un august destul de arzator. Am plecat pana la Bucuresti arzand de bucurie mai tare ca soarele de pe cer. A fost nespus de greu dar as repeta-o din nou, inca imi pare rau ca mi-a trebui cateva luni sa ma hotarasc din cauza distantei si micutilor mei. Dar setea mea de a cunoste si dorinta mea de a creste a fost mai mare decat orice obstacol. Atunci a fost momentul meu de start. Asa il consider. Caci e atat de minunat sa primesti fix ceea ce ai nevoie si sa nu te lovesti de limitele ce ti le ofera autoeducarea. De atunci am stiut ca asta imi doresc si eu. Sa ofer tot ce stiu celor ce isi doresc sa creasca frumos si cauta sa isi dezvolte pasiunea in cel mai frumos job.

Project Title

Family & Kids - workshop outdoor

workshop familie si copilasi outdoor

Se adreseaza tuturor fotografilor ce sunt la inceput de drum si vor sa aprofundeze acest domeniu, sa invete cat mai multe despre ce inseamna o sesiune de familie in natura. Acei fotografi ce sunt atrasi de acest stil moddy si vintage. Impreuna voi avea o experienta minunata, ce ne va ajuta sa crestem frumos si sa ne bucuram de o zi petrecuta alaturi de oameni talentati invatand lucruri noi despre ceea ce ne place mai mult: fotografia de familie.

Workshopul se desfarsoara intr-o singura zi. Se va lucra cu doua familii model cu cel putin 2 copilasi cu varste curpinse intre 9 luni si 5 ani. Cu fiecare familie se va realiza cate o sesiune foto cap coada.

La sesiuni vom invata tot ce inseamna lumina, ore favorite in functie de anotimp si vreme, unghiuri, posing, comunicare cu parintii si micutii, alegerea locurilor potrivite, distantele de la care se fotografieaza, recuzita folosita (cum combinam hainutele, texturile, culorile). Si mai presus cum obtinem emotia in imaginile noastre.

La partea de editare se vor edita cateva imagini de la sesiunile realizate impreuna si vom discuta despre cum sa folosim photoshopul si lightroomul. [preseturi, actiuni]

Totul va fi prezentat din perspectiva mea si in stilul meu.

Mentoring 1-1

nou nascut / bebelusi indoor

Sesiunile de mentoring sunt destinate fotografilor ce doresc sa paseasca in acest domeniu si ce se regaseste in stilul meu de editare si posing. Mentoringul va dura o zi, o zi in care vom avea parte de doi nou nascuti de 6-12 zile cu care se vor realiza doua sedinte foto cap coada si apoi vom aprofunda partea de editare.

La sesiunile foto cu nou nascutii vom invata cum sa linistim bebelusul, cum sa il infasam, posing pe bean bag, propsuri. Vom lucra numai cu lumina naturala si la cerere vom face posing si cu parintii.

Partea de edit va acoperi atat lightroom cat si photoshopul, si se vor edita cateva imagini de la cele doua sesiuni.

Mentoring online de editare

vintage | creamy | warm | timeless

După 5 ani în care am căutat să mă indentific 100% cu un stil de editat am ajuns în sfârșit să mă bucur de un preset personal și de experiența în a-l putea modifica în funcție de fiecare sesiune, lumină, cromatică.

Acest lucru vreau să îl ofer și fotografilor ce se regăsesc în acest stil de editare.

Vom parcurge in 3 ore tot este nevoie sa ajungi la editul aplicat imaginilor mele.

LIGHTROOM:

Crează-ți propriul tau preset.

Pornind de la presetul meu descoperă cum să îți creezi un preset romantic, cald, vintage. Invață să îl modifici în funcție de fiecare sesiune, indoor/outdoor, indiferent de lumină. Descoperă toolurile din minunatul Lightroom.

 

PHOTOSHOP

Detaliile vor face mereu diferența.

Invață să faci ultimele retușuri imaginilor tale. Adaugă texturi, scoate imperfecțiuni și adaugă ultimele detalii încercând să păstrezi totul cât mai natural și realist.

Gata pentru o experienta minunata ?

Scrie-mi si impreuna vom gasi varianta cea mai buna pentru a putea creste frumos pe drumul tau.

Impreuna suntem mai puternici